Una din cele mai asteptate zile ale saptamanii modei de la Londra, a fost cand au fost prezentate colectiile Burberry, Christopher Kane, J.W. Anderson si Erdem.

Ricardo Tisci si-a propus sa atraga un nou tip de clientela la Burberry, in special, segmentul tanar, dar si un public cucerit de politica de diversitate pe care designerul o promoveaza. In noua colectie Burberry, remarcam talentul designerului in a lucra cu materiale fine, cu drapajele, cu taieturile atipice.

rochii missgrey

Colectia de primavara/vara 2020 propusa de Christopher Kane se numeste „Eco-Sexual” si este o trimitere evidenta catre natura si activitatile desfasurate in natura rochii intens colorate, asemenea unor flori in plina dezvoltare, trench-uri cu imprimeuri ce mixeaza nuante de verde, fuste ce imita valurile marii.

Brandul J.W. Anderson ne-a obisnuit cu stilul simplu, urban, aproape auster pe alocuri, insa innobilat cu o doza potrivita de accesorii si detalii ca sa iasa din anonimat si sa devina dezirabil pentru un public cat mai larg. Noua colectie de primavara/vara 2020 are vizibile elemente de inspiratie amerindiana, impletite cu maiestri cu elemente urbane.

Erdem, a analizat atent traditia hispanica si s-a inspirat din ea. Intreaga colectie propusa de Erdem pare o defilare a unor rochii de nunta estivale, ale caror trasaturi sunt: lungimea , lipsa sublinierii taliei si explozia de culoare. De altfel, muza acestei colectii a fost Tina Modotti, artista de origine italiana care a trait in Mexic.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “LONDON FASHION WEEK 2020”

You must be logged in to post a comment.