Organizat la Società del Giardino pe 16 septembrie, in ajunul Saptamanii Modei de la Milano, evenimentul a celebrat intalnirea dintre doua forte creative, imbinand street vibe-ul lui Lewis cu esenta all American a lui Tommy Hilfiger.

Stilurile au fost aduse la viata in timpul unei defilari de moda dinamice ce a prezentat o distributie diversa de modele pe platforme cu mai multe niveluri amplasate in fata unor oglinzi infinite. Colectia TommyXLewis Toamna 2019 este disponibila printr-un ecosistem de canale de cumparare imediata in peste 65 de tari. Colectia TommyXLewis Toamna 2019 este o coliziune intre doua forte creative, imbinand street vibe-ul lui Lewis cu esenta all American a lui Tommy Hilfiger.

rochii missgrey

Lui Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton li s-au alaturat mai mult de 500 de invitati, inclusiv presa, influenceri si VIP-uri, la Società del Giardino, un loc istoric fondat la sfarsitul anilor 1700 in apropierea emblematicului Dom din Milano.

La intrare, oaspetii au fost intampinati de o instalatie de lumina fluorescenta „TOMMYNOW”, cu font gotic antic si modern, care contrasta cu arhitectura istorica a cladirii.

De asemenea, in curtea neoclasica, schela moderna imbracata in paleta de culori rosu, alb si albastru emblematica pentru brand si un logo LH au luminat stalpii de piatra din jur.

In prima incapere, candelabrele istorice s-au confruntat cu pereti de lumina neon animata albastru si rosu care prezenta logo-ul colectiei „LH” si completa cu iluminare de fundal stralucitoare. Oaspetii si-au putut explora creativitatea in camera Selfie Mirror, prezentand ecrane mari cu oglinzi albastre si rosii, plasate intr-un cerc de 180 de grade, cu detalii fluorescente de graffiti dezvaluite sub lumina neagra.

In Digital Clash Room, vizitatorii au ptutu patrunde in lumea TommyXLewis, cu filme de campanie TommyXLewis toamna 2019 difuzate pe ecrane LED de 5,2 metri inaltime, aranjate intr-o forma de pentagon de 360° sub candelabrele de cristal istorice.

Ilustratori de sunet, compozitori si producatori MODE-F au efectuat coloane sonore complexe inainte si dupa prezentarea colectiei.

Seara s-a incheiat cu o reprezentatie exclusiva a rapper-ului, compozitorului si executorului de discuri american, nominalizat GRAMMY si BET, Pusha T.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, stil, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Colectia TommyXLewis Toamna 2019 la Milan Fashion Week”

You must be logged in to post a comment.