Casa de modă americană Ralph Lauren a colaborat cu producătorii serialului „ Friends“ cu scopul de a lansa o colecţie de toamnă cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane a producţiei.

Primul episod al seriei „Friends“ a fost difuzat pe 22 septembrie 1994, iar la 25 de ani de la acea dată, Ralph Lauren şi-a lansat colecţia de toamnă, creată în colaborare cu producătorii serialului. Colecţia a rămas fidelă aspectelor clasice, personalizate ale brand-ului, dar a adus şi elemente specifice anilor ‘90.   Campania publicitară a cuprins şedinţe foto în locuri emblematice serialului, precum cafeneaua Central Perk.

rochii missgrey

Articolele vestimentare din colecţie, care amintesc de outfit-urile lui Rachel Green, interpretată de actriţa Jennifer Aniston, valorează între 30 şi 3.000 de dolari. Printre altele, colecţia cuprinde piese gri simple, un pulover tricotat, articole cu animal print, printre care un palton cu imprimeu leopard care costă 2.998 de dolari, geagă neagră din piele şi pantaloni în carouri largi care amintesc de moda anilor ’90.

În colecţie se mai regăsesc sacou (195 de dolari) şi pantaloni din catifea mov (115 dolari), malete în diverse nuanţe (69,5 dolari/198 de dolari) şi fustă mini din piele, la preţul de 698 de dolari.

Produsele rezultate în urma colaborării pot fi achiziţionate de pe site-ul oficial Ralph Lauren şi din magazine. În plus, acestea vor fi vândute şi într-un lanţ de magazine de lux American.

Serialul „Friends“ a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Ralph Lauren a lansat o colecţie de haine inspirată din serialul „Friends“”

You must be logged in to post a comment.