Brandurile de lux sunt menite sa propuna sezon dupa sezon piese originale si inovative, care sa surprinda publicul si sa ramana in istorie drept etaloane ale nonconformismului si extravagantei.

Insa, adesea, designerii se intrec pe sine insisi creand fie articole vestimentare, fie accesorii, care sunt la granita dintre excentric si ciudat.

rochii missgrey

Geanta in forma de caine, de Thom Browne

Creata dupa rasa catelului designerului insusi, dachshund-ul Hector, geanta din piele intoarsa poate fi mai scumpa decat o chirie in centrul unei metropole. Pretul gentii in forma de caine este de 2600$.

Crocsii cu platforma, de Balenciaga

Crocsii cu platforma au fost cel mai disputat articol din colectia Spring 2018. Criticii i-au comentat spunand ca Balenciaga incearca mult prea mult sa epateze. Chiar si asa, crocsii cu platforma si aplicatii au ramas in istorie pentru una dintre cele mai nonconformiste piese lansate de casa de moda. Pretul acestora este de 850$.

Geanta sutien, de Helmut Lang

Geanta sutien a fost lansata odata cu show-ul Primavara/Vara 2018, Ready to Wear, cand modelele au defilat cu genti in forma de sutiene, din piele, puse pe piept. Aceasta colectie a fost debutul lui Shayne Oliver in calitate de director creativ in cadrul Helmut Lang. Acum, pretul gentii sutien este de 635$.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “TOP 3CELE MAI CIUDATE ACCESORII CREATE DE BRANDURILE DE LUX”

You must be logged in to post a comment.