Simona Halep a fost decorata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Cotroceni pentru performanta sa de la Wimbledon. Simona este singura sportiva din istoria Romaniei care a castigat prestigiosul turneu de la Londra.

Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Simonei Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

rochii missgrey

Jucatoarea de tenis a venit la Cotroceni insotita de iubitul ei, Toni Iuruc. Cei doi au fost surprinsi de fotografi venind tinandu-se de mana, dupa care au mers impreuna in sala in care a avut loc ceremonia. Simona si iubitul s-au fotografiat alaturi de presedintele Klaus Iohannis.

Sportiva a avut o aparitie chic, impresionand cu alegerea sa vestimentara. Simona a ales pentru eveniment o rochie scurta neagra cu pliuri albe. Jucatoarea de tenis si-a completat tinuta cu o pereche de pantofi negri superbi, cu toc, varf ascutit si o bareta cu tinte.

“E o mare onoare pentru mine, o recunoastere si o pretuire fata de munca mea. Sper, prin rezultate, sa inspir pe toti copiii. Bineinteles, vreau sa le multumesc parintilor, familiei, care au fost alaturi de mine de fiecare data. Sunt emotionata. Este mai greu decat in finala de la Wimbledon”, a spus Simona la Cotroceni.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Simona Halep-eleganta la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis”

You must be logged in to post a comment.