Roberto Cavalli a deschis primul boutique din Romania in galeria The Grand Avenue din cadrul hotelului de cinci stele JW Marriott Bucuresti.

Boutique-ul intruchipeaza eleganta si stralucirea lumii Cavalli, la fel ca alte magazine emblematice Cavalli situate in alte orașe mari ale lumii, cum ar fi Londra, Paris, Madrid, New Delhi, Tokyo si New York.

rochii missgrey

„Am decis să deschid un magazin în Bucureti pentru că eu cred că acest oraș reprezintă una dintre cele mai noi piete de lux si modă … Cred că femeile din aceasta tara vor deveni cliente minunate, pentru ca stilul meu este perfect pentru ele”, a declarat Roberto Cavalli.

Magazinul se adresează exclusiv femeilor și va găzdui colecțiile prêt-à-porter semnate de Roberto Cavalli, precum și accesorii, ochelari, lenjerie intimă și costume de baie, parfumuri. In prezent, in boutique se găsesc peste 130 de produse din colecția de Toamna-Iarna 2012/2013 si colectia Cruise de Primavara-Vara 2013. In curand, in magazin va apărea si colectia Roberto Cavalli pentru copii.

Rochiile create de Roberto Cavalli care se gasesc in magazin costa intre 2.000 si 55.000 de lei, iar gentile au preturi intre 4.000 si 16.000 de lei.

Magazinul a fost amenajat folosind cele mai bune materiale, multe dintre ele produse exclusiv în Italia pentru Roberto Cavalli. Peretii de culoare maro si stuc fildes au fost finisati cu pulbere de aur. Scaunele din magazin au fost tapitate in piele cu imprimeu de piton, iar podeaua a fost realizata din plăci mari de cuartit maro închis, amestecate cu praf de cristal, care impreuna reflectă lumina în spatiu. Investitia totala in magazinul de 150 de mp se ridica la 600.000 de euro.

In ultimul an, in galeria comerciala de lux The Grand Avenue, au mai deschise magazine si Alfred Dunhill, Valentino, Ermanno Scervino sau Escada.


Categories: BlogModele, evenimente, moda, noutati, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


One Comment, Comment or Ping

Reply to “Roberto Cavalli a deschis primul boutique din Romania – afla pe BlogModele”

You must be logged in to post a comment.