La 41 de ani, Loredana Groza este intr-o forma de zile mari, iar drept marturie stau aparitiile sale din cadrul emisiunii “Vocea Romaniei”.

Are un spirit tanar si este o persoana foarte joviala, iar aceste lucruri s-au putut observa cel mai bine la show-ul Vocea Romaniei.
Insa, pe langa aceste lucruri, Loredana a aratat publicului ca este o femeie foarte sexy si ca poate atrage cu usurinta toate privirile masculine dintr-o incapare.

rochii missgrey

De-a lungul show-ului, Loredana si Nicoleta Luciu au dus un duel al “celor mai sexy vestimentatii’, iar tinutele Loredanei au castigat la capitolele: spectaculozitate, extravaganta si feminitate.

Cantareata se poate lauda cu un corp de milioane, motiv pentru care alegerile vestimentare juratului de la “Vocea Romaniei” sunt dintre cele mai nonconformiste, precum a obisnuit de-a lungul carierei sale.

Constienta de atuurile sale fizice, artista nu s-a sfiit sa poarte tinute pentru pustoiace, rochite sexy sau body-uri, emisiune de emisiune.

Nu de putine ori, Loredana a fost nominalizata in presa ca fiind una dintre cele mai sexy aparitii dintr-un show televizat.

Nici reactia celor din juriu nu s-a lasat asteptata, tinutele purtate de Loredana pe tot parcursul emisiunii au atras mereu laude din partea colegilor Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu.

Intr-una din editii, Loredana a apelat la stilul retro, optand pentru o rochie albastra si o coafura in ton cu anii `60.

Pentru finala, Loredana a ales o rochie spectaculoasa din oglinzi. Desigur, nici de data aceasta, cantareata nu s-a dezis de aspectul sexy, rochia fiind una foarte sexy si cu un decolteu foarte generos.

Iata fotografii ale celor mai sexy tinute purtate de aceasta in cadrul show-ului de acest an:


Categories: BlogModele, concursuri, evenimente, modele, noutati, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


30 Comments, Comment or Ping

Reply to “Loredana, cele mai sexy aparitii de la Vocea Romaniei – pe BlogModele”

You must be logged in to post a comment.