Philipp Plein si-a dorit sa duca prezentarea sa de moda de la New York la un nou nivel. A construit conceptul ca pe un mix intre jocurile olimpice si viitorul robotizat al planetei. Astfel, show-ul de moda a fost deschis cu un moment care iti taie rasuflarea: pe catwalk-ul acoperit cu zapada artificiala a aterizat o nava spatiala enorma, din care au coborat modelele dar si un robot de peste doi metri lungime, care a mers impreuna cu celebra Irina Shayk.

Colectia sa vestimentara a includs costume de inspiratie sportiva, salopete de ski, camasi cu aplicatii si logo-ul supradimensionat al brandului, trenciuri din piele cu aplicatii de blana.

rochii missgrey

In public s-a aflat si Adelina Pestritu, vedeta din Romania fiind invitata de casa de moda la New York pentru a participa la petrecerea exclusivista de dinaintea show-ului si, bineinteles, la prezentarea de moda.

Adelina Pestritu a avut ocazia sa il intalneasca personal pe designer si sa se fotografieze cu el, precum si pe Jonathan Cheban, prietenul apropiat al surorilor Kardashian.

 


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Philipp Plein a prezentat noua sa colectie la New York Fashion Week”

You must be logged in to post a comment.