Premiile MTV Movie & TV au fost decernate aseara, în Los Angeles, la The Shrine Auditorium. Marele câștigător al serii a fost filmul „Beauty and The Beast” care a ieșit învingător la categoria „filmul anului”, dar și la categoria „cel mai bun actor într-un film” prin Emma Watson.

Ca de fiecare dată, ținutele purtate de vedete pe covorul roșu au fost în centrul atenției. Rochiile lungi și sexy au fost preferatele divelor, însă rochiile scurte, mulate și cizmele lungi, peste genunchi au atras atenția și au fost votate ca fiind printre cele mai bune ținute de pe covorul roșu.

rochii missgrey

Gal Godot, Cara Delevingne, Madelaine Petsch sau Allison Williams au fost unele dintre cele mai sexy apariții de la MTV Movie & TV Awards, însă nu putem să nu admirăm și vedetele care au ales să își expună picioarele indiferent de greutate, așa cum a făcut-o Shannon Purser într-o rochie cu imprimeuri.

 

Iată cine sunt vedetele care au ales rochiile scurte și cum au arătat ținutele lor pe covorul roșu de la MTV Movie & TV Awards:


Categories: BlogModele, evenimente, moda, modele, noutati, top

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Movie & TV Awards – rochiile sexy ale divelor”

You must be logged in to post a comment.