Eva Longoria a ales să poarte la evenimentul de lansare a filmului Low Rider, în Los Angeles, un costum roșu creat de brandul vestimentar românesc Styland.

Renumita actriță a impresionat audiența făcându-și apariția pe Red Carpet o ținută vestimentară elegantă și sofisticată compusă din pantaloni din stofă fină, sacou roșu tip tuxedo cu rever și căptușală din mătase naturală și cămasă în aceeași nuanță, din satin, cu decolteu adânc și strânsă în talie cu un cordon din material fin. Vedeta a accesorizat ținuta cu un colier cu diamante și pantofi nude tip stiletto.

rochii missgrey

Costumul Styland ales de Eva Longoria este, de altfel, și alegerea vestimentară a multor vedete internaționale. În ultimele luni, creațiile brandului vestimentar românesc au fost purtate de Katy Perry, Miranda Kerr, Mya, Vanessa Hudgens, Rummer Willis, Kat Graham, Katrina Kaif, celebritățile alegând costumul croit impecabil, extrem de feminin și elegant, la evenimentele speciale de zi sau de seară.

Costumul a devenit, în ultimul an, și preferatul femeilor din România care își doresc eleganță atemporală și piese vestimentare care sunt și vor fi tot timpul actuale, mai presus de trendurile pasagere ale momentului.

Inclusiv persoane publice au purtat costume Styland, în nuanțe precum roșu, alb, negru, galben, verde, albastru, la evenimente ori în ședințe foto. Printre aceste vedete le amintim pe Alexandra Dinu, Alice Peneacă, Delia, Andra, Malvina Cervenschi, Ana Morodan, Carmen Negoiță, Geanina Ilieș, Simona Pătruleasa, Carmen Brumă.

 


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Eva Longoria lansare de film intr-un brand vestimentar românesc”

You must be logged in to post a comment.