Lady Gaga afiseaza un machiaj spectaculos in cel mai recent videoclip al sau, cel la piesa Stupid Love!

Noua era Lady Gaga a inceput! Mult asteptatul single Stupid Love a fost lansat zilele trecute, iar videoclipul este unul cu totul spectaculos. Asta in ciuda faptului ca a fost filmat exclusiv cu telefonul mobil!

rochii missgrey

Stupid Love este primul videoclip lansat de Lady Gaga dupa aparitia pe piata a liniei sale de produse de make up, Haus Labs. Machiajul afisat de Gaga in clip este unul wow, care ne duce cu gandul parca la inceputurile carierei sale.

Responsabila pentru machiajul colorat al artistei este Sarah Tanno. Aceasta spune ca piesa a inspirat-o in alegerea make up-ului, dar si faptul ca Gaga a vrut sa se simta ptuternica. In noul videoclip Lady Gaga spune ca a vrut sa intruchipeze o regina punk ce lupta pentru bunatate si conduce cu dragoste.

Artista a a dezvoltat o pasiune pentru nuantele puternice de roz. A inceput cu vopsirea parului roz, apoi cu lansarea creionului de buze Hot Rod by Haus Labs.

Sarah Tanno spune ca de fiecare data cand lucreaza cu Lady Gaga, incearca sa imbine perfect arta si frumusetea.

Creionul de buze Haus Labs Le Monster Matte a uimit-o pana si pe Sarah cu rezistenta sa indelungata in caldura insuportabila din desert. La fel s-a intamplat si cu eyeliner-ul lichid Haus Labs.


Categories: BlogModele, evenimente, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Lady Gaga afiseaza un machiaj spectaculos in piesa Stupid Love”

You must be logged in to post a comment.