În plină pandemie de coronavirus, magazinele de haine şi obiecte personalizate s-au adaptat rapid situaţiei de criză şi au scos la vânzare tricouri inscripţionate cu declaraţia pe propria răspundere ce trebuie completată atunci când avem nevoie să ieşim din locuinţe.

Pe fondul noilor măsuri restrictive impuse de autorităţi pentru stoparea răspândirii infecţiei cu Covid-19, mai multe magazine online au scos la vânzare tricouri inscripţionate cu declaraţia pe propria răspundere care trebuie completată de români atunci când ies din locuinţe. Preţul unui astfel de tricou este cuprins între 29 şi 49 de lei.

rochii missgrey

Nu ştim dacă purtarea unui astfel de tricou va fi pe placul autorităţilor, însă, pentru a nu vă asuma niciun risc, vă recomandăm să aveţi la dumneavoastră şi declaraţia pe propria răspundere corespunzătoare, pe o foaie de hârtie.

De asemenea, un magazin a lansat şi o colecţie de măşti din bumbac cu mesaje precum „can’t touch this“, „#staysafe“, „păstrează distanţa“ şi „nu se vede, dar ţi-am zâmbit“.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “În plină pandemie de coronavirus, magazinele de haine şi obiecte personalizate”

You must be logged in to post a comment.