Digital Divas 2018

Digital Divas 2018

Digital Divas, cea mai mare comunitate online de modă şi frumuseţe, şi-a desemnat câştigătoarele anului 2018. Evenimentul din 24 aprilie care a avut loc la Palatul Bragadiru, a reunit peste 500 de participanţi, printre care personalităţi ca Antonia, Anca Serea, Adrian Sînă, Dana Rogoz, Maurice Munteanu, Vali Bărbulescu, Andreea Esca, Cristina Rus, Alina Ceuşan şi alte nume sonore din industria fashion & beauty, care au celebrat frumuseţea alături de cele mai faimoase bloggeriţe ale momentului. [caption id="attachment_11688" align="aligncenter" width="500"] Rodica Paleologue[/caption]   Invitata specială a evenimentului ...

Read More

Stil de vedeta: KENDALL JENNER

Stil de vedeta: KENDALL JENNER

Kendall Jenner are doar 19 ani, dar începe să își câștige titlul de fashion-icon. Kendal Jenner a devenit unul dintre cele mai apreciate fotomodele, dar nu doar pe catwalk reușește să arate bine. Sora lui Kim Kardashian impresionează de la o apariție la alta prin alegerile vestimentare pe care le face. Nu îi este teamă să își asume riscuri și reușește să poarte cu măiestrie orice tendință. Iata cele mai reușite apariții ale lui Kendall Jenner și inspirati-va din stilul ei:

Read More

Irina Shayk: colectie de modele superbe rochii Alessandro Angelozzi

Irina Shayk: colectie de modele superbe rochii Alessandro Angelozzi

Alessandro Angelozii a lansat noua colecție de rochii de mireasă și de seară iar modelul ales pentru promovarea acestora este iubita lui Cristiano Ronaldo.   Irina Shayk este capricorn, are 26 de ani, 1.78 m și măsurile 87-58-88. Rochiile Alessandro Angelozzi Couture 2013 sunt superbe, orice mireasă, orice femeie  și-ar dori o asemenea ținută!   Sper sa fi avut rabdare sa vedeti pozele acestui articol, rochiile sunt superbe, chiar merita!  

Read More