Vedetele la premiera peliculei  Star Wars The Force Awakens

Luni seară, celebritățile de la Hollywood ”au pus în scenă„ un adevărat spectacol fashion. Prezente la premiera peliculei ”Star Wars: The Force Awakens”, vedetele au pășit pe covorul roșu în ținute cât mai elegante și mai extravagante.

Lupita Nyong’o

Lupita Nyong’o n-o să dea greș niciodată pe covorul roșu. Actrița din ”12 ani de Sclavie” și-a făcut intrarea pe covorul roșu într-o rochie strălucitoare, semnată Alexandre Vauthier, care fura, pur și simplu, privirea!

rochii missgrey

Gwendoline Christie

Gwendoline Christie actrita din serialul ”Game of Thrones”, dar și din prezentările de modă ale designerului Vivienne Westwood a ales să poarte la această premieră o ținută excentrică. O definește și îi vine de minune!

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks a venit la acest eveniment îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu floral și fără mâneci,  ”bohemian chic”, care i se potrivea mănușă!

Ana De La Reguera

Ana De La Reguera actrita de de origine mexicană a fost ”lady in red” si a reușit să acapareze privirile tuturor  cu un decolteu generos și un look glamour.

Harrison Ford și Calista Flockhart

De la premieră nu putea lipsi Harrison Ford, care a venit însoțit de partenera sa, actrița Calista Flockhart. Cei doi au mers pe ideea unor ținute sobre, însă elegante!

Karruche Tran

Karruche Tran este femeia alături de care Chris Brown a reîntâlnit iubirea, după despărțirea de Rihana. Iar în ultimul timp, Karruche a încercat să fie cât mai prezentă în peisajul hollywoodian, doar-doar o prinde și ea vreun rol într-o peliculă cu însemnătate. Pe covorul roșu al premierei ”Star Wars” s-a prezentat așa, iar domnii i-au apreciat ținuta 😉

 


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, stil, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


36 Comments, Comment or Ping

Reply to “Vedetele la premiera peliculei ”Star Wars: The Force Awakens””

You must be logged in to post a comment.