America a fost cuprinsa de haos. Proteste violente au loc in mai multe orase din State dupa George Floyd a fost ucis de politia din Minneapolis. Si vedetele se alatura protestatarilor, cerand dreptate pentru acesta!

Chrissy Teigen, spre exemplu, doneaza 200.000 de dolari pentru cautiunile protestatarilor ce au fost arestati in aceste zile.

rochii missgrey

Dupa ce a fost insa atacata in mediul online de sustinatori ai Presedintelul Donald Trump, Chrissy si-a dublat donatia.

Lady Gaga refuza, la randul ei, sa pastreze tacerea atunci cand vine vorba despre rasism. Celebra artista a postat un mesaj pe Instagram. Spune despre Donald Trump ca „alimenteaza un sistem ce isi are deja radacinile in rasism”.

„Sunt scandalizata de moartea lui George Floyd. La fel cum am fost si de mortile a mult prea multi oameni de culoare de-a lungul a sute de ani. Oameni care si-au pierdut vietile in aceasta tara ca rezultat al unui sistem rasist si corupt. Vocile oamenilor de culoare au fost mute prea multa vreme, iar acest lucru s-a dovedit inca o data ucigator. Indiferent cum protesteaza, nu primesc compasiune din partea liderilor care ar trebui sa ii protejeze. Oamenii din America sunt rasisti, asta e sigur!”, a scris Lady Gaga pe reteaua de socializare.

Tot pe Instagram, Beyonce a postat un video in care vorbeste despre tragica moarte a lui George Floyd. Artista ii indeamna pe oameni sa seneze o petitie prin care se cere dreptate pentru acesta. De asemenea, isi doreste incetarea violentelor asupra oamenilor de culoare.

Rihanna a venit pe Instagram cu o postare tribut pentru George Floyd.

„In ultimele zile, magnitudinea tristetii si furiei pe care le-am resimtit a fost coplesitoare. M-a daramat sa-mi vad oamenii ucisi si linsati zi dupa zi”, a scris ea pe reteaua de socializare.

Nici Taylor Swift nu a ramas indiferenta si a postat un mesaj pe Tiwtter.

„Dupa ce ati starnit focurile suprematiei albe si rasismul a acaparat intreaga presedintie, aveti tupeul de a afisa superioritate morala inainte de a ameninta violenta?”, intreaba ea rhetoric.

George Floyd

George Floyd


Categories: BlogModele, evenimente, noutati, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

«


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Vedetele cer dreptate pentru George Floyd in timpul protestelor violente din America”

You must be logged in to post a comment.