Saga Amurg se apropie de sfârşit, însă până atunci, vampirii noştri preferaţi ne surprind cu opţiunile lor vestimentare pentru avanpremiera internaţională. Kristen Stewart uimeşte cu ţinute transparente, Dakota Fanning a crescut şi s-a făcut brunet!

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că actriţa Kristen Stewart s-ar îmbrăca tot timpul în ţinute adolescentine cu tricou, blugi şi o pereche de teneşi. Cu toate acestea, pentru covorul roşu PR-ul său, sau poate chiar stilistul, o îmbracă cu tot felul de ţinute fabuloase.

rochii missgrey

Pentru avanpremiera internaţională, vampirul nostru preferat, a vrut să atragă atenţia într-o ţinuta nude, transparentă, de la Zuhair Murad. În a doua zi, Kristen a optat pentru o ţinută dantelată, „all black”: o salopetă de la acelaşi designer, iar in celelalte zile alte ţinute  la fel de frumoase si feminine!

Micuţa Dakota Fanning vrea să arate lumii întregi că odată cu evoluţia acestui film şi ea a crescut. Actriţa şi-a schimbat culoarea părului, iar pe covorul rosu a mers pe o rochie glamour, de la Elie Saab.

De cealalta parte, se află două actriţe care au ajuns staruri odată cu seria Twilight, iar ele sunt Ashley Greene şi Nikki Reed. Cele două au optat pentru look-uri feminine, diafane chiar, dar fără să epateze. Surprinzător totuşi pentru doi vampire!

Ashley Greene a trecut de la un rol ciudat, cu o tunsoare pixie, la o ţinută impecabilă şi graţioasă, totul cu ajutorul rochiei Donna Karan, brand a cărui imagine este. Nikki, o blondă ironică în film, a optat acum pentru o ţinută minimalistă, dar îndrăzneaţă, de la Versace.


Categories: evenimente, lansari, moda, modele, noutati, top

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


39 Comments, Comment or Ping

Reply to “Vampirii nostrii preferati din Twilight si modelele lor de rochii spectaculoase de la avanpremiera internationala!”

You must be logged in to post a comment.