De-a lungul anilor, numeroase staruri au învăţat din propriile greşeli vestimentare şi s-au transformat din “răţuştele urâte” în adevărate repere de stil pentru femeile din întreaga lume.

Iată care sunt câteva evoluţii de stil de-a dreptul şocante:

rochii missgrey

 Rihanna

Rihanna

Dacă în prezent are o imagine de “fată rea”, care nu se teme să aleagă ţinute extrem de sexy, uneori şocante, dar şi unele deosebit de elegante, la începutul carierei sale artista nu era chiar atât de inspirată. Tricourile colorate şi maiourile cu decolteuri adânci, jeanşii cu talia joasă şi lenjeria intimă la vedere se numărau printre preferinţele sale la acea vreme.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Imediat ce şi-a încheiat activitatea în celebra trupă Spice Girls, soţia lui David Beckham a experimentat diverse stiluri, unele de-a dreptul şocante. Ţinuta ei preferată era, la acea vreme, rochia conică, foarte scurtă, cu imprimeuri îndrăzneţe. În prezent, Victoria a devenit un reper de stil, fiind un creator de modă respectat.

Lady Gaga

Lady Gaga

Debutul în muzică al cântăreţei americane a fost însoţit şi de o serie lungă de ţinute ciudate sau de-a dreptul şocante. De la costumul realizat din bucăţi de carne, Lady Gaga a ajuns în prezent să poarte rochii sexy, glamour, în stilul lui Marilyn Monroe.

Adele

Adele

Primele apariţii pe covorul roşu ale cântăreţei britanice Adele au lăsat mult de dorit. Talentata artistă încerca să-şi ascundă cele câteva kilograme în plus prin jachete supradimensionate şi rochii largi, iar efectul era contrar. În prezent, Adele poartă rochii senzaţionale pe covorul roşu, care îi pun în valoare formele, în loc să le ascundă.

Taylor Swift

Taylor Swift

La începutul carierei sale, pe vremea când îmbrăţişase stilul muzical country, Taylor purta rochii largi, bogate în imprimeuri de toate stilurile, asociate întotdeauna cu cizme cowboy. Dar pe măsură ce a migrat către muzica pop, cântăreaţa şi-a schimbat radical şi ţinutele, fiind în prezent una dintre cele mai apreciate prezenţe pe covorul roşu la toate evenimentele la care participă.

Blake Lively

Blake Lively

Dacă în prezent are un stil vestimentar admirat de femeile din întreaga lume, acest lucru nu era valabil în urmă cu câţiva ani, când Blake purta jeanşi rupţi, tricouri colorate şi pantofi roz. Dar actriţa din “Gossip Girl” a evoluat foarte mult de-a lungul anilor, în ceea ce priveşte stilul vestimentar.

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Actriţa a trecut de la jeanşi evazaţi, maiou sport scurt şi şlapi, la ţinute excelente, care fac senzaţie de fiecare dată pe covorul roşu. În urmă cu mulţi ani, la începutul carierei sale, vedeta alegea piese vestimentar complet nepotrivite pentru evenimentele speciale la care participa. Imaginea şlapilor pe care i-a purtat la unul dintre acestea probabil că o va urmări, dar şi amuza, pentru tot restul vieţii.

 

 


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


29 Comments, Comment or Ping

Reply to “Top 7 transformări radicale de stil ale vedetelor”

You must be logged in to post a comment.