Din pacate  vara s-a terminat dar vreau sa va mai tin inca putin in atmosfera de mare, soare, plaja, vacanta…

Asa ca iata un mic clasament al celor mai sexy vedete autohtone care au păşit în costum de baie pe plajele din România sau din străinătate in vara 2012 :

rochii missgrey

Nicoleta Luciu

Vedeta Protv si-a arata formele nou modelate intr-un costum de baie negru ce-i scoate in evidenta bronzul. Nicoleta a impartit pozele de vacanta cu toti prietenii ei de pe un cunoscut site de socializare dar si in diverse reviste mondene.

 

Dana Rogoz

Dupa o vara incarcata de momente de bucurie, si aici ne referim la nunta ei cu Radu Dragomir, Dana a petrecut cateva zile de vacanta departe de tara!

Adina Buzatu

Stilistul Adina Buzatu a ales sa se relaxeze vara aceasta pe un yaht, de-a lungul coastei Marii Egee a Turciei. Trebuie sa recunoastem ca Adina a slabit mult si arata foarte bine la varsta ei!

Laura Cosoi

Laura Cosoi  este foarte activa pe conturile de socializare, mai ales atunci cand merge in vacanta si viziteaza locuri inedite sau cand are ceva de aratat in poze!

Carmen Bruma

“Weekend in Sicilia” este intitulat albumul pe care Carmen Bruma “Topmodela”  l-a realizat pe un cunoscut site de socializare, fotografie din care face parte si aceasta. Carmen arata superb in costum de baie, de departe cel mai bine din acest top!


Categories: BlogModele, moda, noutati, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


169 Comments, Comment or Ping

Reply to “Top 5 cele mai sexy vedete de la noi in costum de baie pe BlogModele”

You must be logged in to post a comment.