Iata un top cu zece dintre rochiile spectaculoase si frumoase rochii  care ne-au cucerit din 2003 pana acum in 2012!
Sunt  rochii fabuloase, spectaculoase, ţinute creative, feminine, venite parcă dintr-o poveste. Fie că sunt de pe covorul roşu, lungi şi emană graţie supremă, fie că sunt scurte, următoarele capodopere au intrat, cu siguranţă, în istoria modei:

Diane Lane – 2003: Rochie Oscar de la Renta

rochii missgrey

Diane Lane a fost prima alegere feminină, graţioasă şi specială. Pe covorul rosu al Premiilor Oscar, actriţa a optat pentru o rochie culoarea untului, de la Oscar de la Renta. Acest model o avantajează, iar franjurii îi dau un aer modern şi jucăuş. Faţă de alte staruri care poartă culori nude şi se pierd în mulţime, Diane radiază cu încredere.

Nicole Kidman – 2004: Rochie Chanel

Tot pe covorul roşu al Premiilor Oscar, Nicole Kidman a atras atenţia cu această rochie clasică, creată de brand-ul Chanel. Postura lui Nicole este impunătoare, iar actriţa parcă mai are un pic şi pluteşte.


Gwyneth Paltrow- 2005: Rochie Stella McCartney

Pe covorul roşu, tânăra Gwyneth a arătat spectaculos şi chiar senzual în această rochie pastelată şi sclipitoare. Nimic nu spune glamour mai bine decât un model simplu, care pune în evidenţă partea de sus a corpului.

Sienna Miller – 2006: Rochie Marchesa

Intre atâtea rochii de gală iata si o rochie pret-a-porter. Sienna îndulceşte topul cu această ţinută simplă, pe mai multe straturi. Look-ul este aerisit şi pare chiar mult mai inocent decât este în realitate.

Rachel Weisz – 2007:  Rochie Vera Wang

Înainte să devină “femeia Bond”, adică soţia lui Daniel Craig, Rachel ne atrăgea atenţia într-o rochie Vera Wang, preţioasă şi feminină. Acest decolteu cred că este unul dintre cele mai frumoase pe care le-am văzut până acum. Este simplu şi chiar gingaş, prin prezenţa fundei, însă te cucereşte.

Penelope Cruz – 2008:  Rochie Chanel

Un model  de rochie închis la culoare, haute-couture, nu putea să lipsească, iar Chanel este cheia. Cu toate că este un model ciudat, cu aplicaţii inedite şi chiar dramatice – apariţia penelor, actriţa Penelope Cruz poartă rochia cu atitudine şi îi oferă la schimb un echilibru graţios.

Kate Moss – 2009: Rochie Marc Jacobs

La faimoasa Gala a Institutului de Costume din New York, diva-supermodel, Kate Moss, a surprins cu aceasta aparitie elaborata. Meritul ii revine, bineinteles, lui Marc Jacobs, care poate sa fie romantic, dur si grunge, dar atunci cand opteaza pentru minimalism, exceleaza.

Jennifer Lopez – 2010: Rochie Zuhair Murad Couture

Deşi Jennifer este cunoscută pentru un alt stil, această rochie Zuhair Murad pare a fi turnată pe corpul său. Câteodată, să fii feminină ajunge ca să atragi atenţia. Îndrăzneala şi senzualitatea pot fi păstrate pentru alte ocazii.

Cate Blanchett – 2011: Rochie Givenchy Couture

Anul trecut, atunci când Cate a păşit pe covorul roşu în această ţinută, oamenii nu ştiau dacă este acceptat să o iubească sau să o urască. Părerile au fost împărţite, însă, în final, majoritatea şi-au dat aprobarea, este altceva.

Gwyneth Paltrow  –  2012: Rochie Tom Ford

Gwyneth de două ori, pentru că  această ţinută i-a definitivat locul actriţei în topul celor mai bine îmbrăcate femei. 2012 este declarat oficial anul non-culorii alb.

 


Categories: BlogModele, evenimente, moda, modele, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


82 Comments, Comment or Ping

Reply to “Top 10 cele mai frumoase rochii din ultimul deceniu – pe BlogModele”

You must be logged in to post a comment.