Premiile Grammy 2013 au fost un nou prilej pentru vedetele de la Hollywood să etaleze rochii spectaculoase pe covorul roşu.

Iata top 10 al celor mai frumoase creaţii !

rochii missgrey

Jennifer Lopez a ignorat total dress code-ul evenimentului, care îndemna la vestimentaţii cuminţi, şi a ales o rochie cu un croi surprinzător! Creaţia asimetrică, dintr-un material elastic, a captat toată atenţia! J Lo a fost foarte sexy, iar sandalele metalice şi cocul nod au completat perfect ţinuta.

Rihanna a fost elegantă şi stilată într-o rochie minunată semnată Azzedine Alaia. Creaţia spumoasă roşu intens s-a potrivit perfect cu coafura cu bucle voluptoase şi rujul în acelaşi ton. Artista a condimentat look-ul cu diamante şi rubine în valoare de 2 milioane de dolari.

Katy Perry a arătat superb în rochia verde pastel de la Gucci. Decolteul generos şi broderia preţioasă, statement, au fost punctul de atracţie al ţinutei.

Beyonce a vrut să fie altfel şi a ales pentru ceremonia de decernare a premiilor Grammy o salopetă minimalistă, în alb şi negru. Nota zece pentru rujul roşu vibrant şi brăţările identice!

Taylor Swift a arătat ca o zeiţă în rochia albă delicată, cu detalii preţioase. Superbă şi coafura cu împletituri!

Alicia Keys, Kelly Rowland şi Kelly Osbourne au ales rochii negre cu decupaje sexy.

Dacă Alicia şi Kelly Osbourne au optat pentru decupaje ceva mai cuminţi, Kelly Rowland a lăsat audienţa cu gura căscată într-o creaţie Georges Chakra cu un design cel puţin obraznic!

Nicole Kidman a strălucit într-o rochie cu croi sirenă cu broderie aurie, iar Carrie Underwood a mizat pe Cavalli la Grammy, catalogându-şi rochia drept „elegantă şi glam”. Cântăreaţa de muzică country a condimentat ţinuta cu un colier cu diamante în valoare de  21 de milioane de dolari!


Categories: BlogModele, evenimente, moda, modele, noutati, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Top 10 cele mai frumoase rochii de la premiile Grammy 2013 pe BlogModele”

You must be logged in to post a comment.