Este cel mai interesant eveniment din an, mai ales ca regalitatile si oameni de rand se reunesc in tinute de gala pentru a urmari celebrele curse de cai britanice.

Si daca membrii Familiei Regale participa la acest eveniment ca o indatorire regala, fiind in acelasi timp si impatimiti ai curselor, oamenii de rand se inghesuie sa bifeze macar o zi din cadrul festivalului, pregatind tinutele extragante, alese cu mare atentie.

rochii missgrey

In cea de-a treia zi din cele cinci ale acestui eveniment, Regina Elisabeta a II-a si alti membrii ai Casei Regale si-au facut din nou aparitia pe pista de curse, alaturi de vedete britanice si oameni de rand.

Doamnele au scos cele mai extravagante tinute din garderoba, accesorizate, evident, cu palarii de dimensiuni, culori si modele cat mai ciudate, acest eveniment transformandu-se mai degraba in unul de stil care a facut ocolul presei internationale. Mai ales ca participa si regalitati, dress-code-ul a fost unul clar – cu palarii cat mai iesite din comun si rochii, in cazul femeilor, dar si costume si joben pentru barbati.

Iata pana unde a dus imaginatia celor prezenti atunci cand si-au ales tinutele:


Categories: BlogModele, evenimente, moda, modele, noutati, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Tinute extravagante la cursele de cai din Marea Britanie”

You must be logged in to post a comment.