Style Icon Amal Alamuddin

Amal Alamuddin, soţia actorului George Clooney, a fost desemnată cea mai fascinantă persoană din lume pe anul 2014, iar eleganţa şi rafinamentul ei i-au asigurat statutul de style icon.

Căsătoria cu unul dintre cei mai răvniţi burlaci ai Hollywood-ului, George Clooney, au adus-o în centrul atenţiei pe avocata de origine libaneză Amal Alamuddin. Nimeni nu ştia însă câtă graţie şi stil se ascund în spatele unui avocat specializat în drepturile omului.

rochii missgrey

Style Icon Amal Alamuddin 0

Totuşi, trăsăturile ei fine şi eleganţa cu care poartă ţinutele office au făcut ca actuala soţie a lui George Clooney să fie votată “cea mai sexy avocată din Londra” în 2013.

Style Icon Amal Alamuddin 1

Statutul de style icon al celei desemnate zilele acestea “cea mai fascinantă persoană din lume în 2014″ s-a consolidat însă în timpul săptămânii petrecute la Veneţia ce a precedat nunta cuplului.

Style Icon Amal Alamuddin 2

Rochia bicoloră semnată Dolce & Gabbana, un omagiu adus ţării în care şi-a întâlnit iubitul, a dovedit cât de puternică îi este personalitatea şi că orice ar pune pe ea arată ca o lady pentru că are atitudinea necesară.

Style Icon Amal Alamuddin 3


Categories: BlogModele, item vestimentar, moda, noutati, stil, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


81 Comments, Comment or Ping

Reply to “Style Icon : Amal Alamuddin”

You must be logged in to post a comment.