Naomi Campbel

Parisul este din nou capitala modei pentru o săptămână. Cele mai cunoscute case de modă îşi prezintă în aceste zile colecţiile haute couture pentru anul viitor în cadrul Paris Fashion Week.

Startul show-ului a fost dat de casa Versace, cu o prezentare deschisă chiar de celebra Naomi Campbell, care a acceptat să urce din nou pe pasarelă la 43 de ani.

rochii missgrey

Manechinele au defilat în rochii sofisticate din materiale scumpe care au îmbinat porţiuni sclipitoare, piele şi materiale transparente, în nuanţe de negru, maro şi argintiu. Săptămâna Modei din Paris a continuat în forță cu prezentarea noilor creații semnate Giorgio Armani.Au dominat tonurile de bej și crem, iar paietele au dat strălucire ținutelor vaporoase.Materialele fluide au fost alegerea designerului italian pentru sezonul toamnă-iarnă.

Dungile, materialele strălucitoare, culorile puternice și franjurile au fost doar câteva dintre ingredientele unui show de excepție marca Dior. Designerul Casei Dior, Raf Simons, recomandă pentru sezonul rece materiale plisate, culori care pornesc de la portocaliu și violet până la negru și texturi metalice.

Iată câteva dintre cele mai extravagante ţinute prezentate la Săptămâna modei de la Paris:

Saptamana modei Paris

Saptmana modei Paris 0

Saptamana modei Paris 1

Saptamana modei Paris 2

Saptamana modei Paris 4

Saptamana modei Paris 5

Saptamana modei Paris 6

Saptamana modei Paris 7

Saptamana modei Paris 8

Saptamana modei Paris 9

Saptamana modei Paris 10

Saptamana modei Paris 11

Saptamana modei Paris 12

 

 

 

 


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


One Comment, Comment or Ping

Reply to “Saptamana modei de la Paris”

You must be logged in to post a comment.