Pe lângă lungmetrajele originale pe care le prezintă, Festivalul de Film de la Veneţia impresionează în fiecare an şi prin prisma rochiilor elegante cu care vedetele aleg să defileze pe covorul roşu al evenimentului.

Anul acesta însă, celebrităţile parcă s-au vorbit şi au ales să abordeze un stil îndrăzneţ, multe dintre vedete făcându-şi apariţia în faţa fotografilor în rochii transparente, cu vedere directă la lenjeria intimă, în cazul Laetitiei Casta.

rochii missgrey

Astfel, la premiera filmului The Reluctant Fundamentalist, Kate Hudson a ales să poarte o rochie nude cu zone transparente semnată de Atelier Versace, în timp ce la şedinţa foto a aceluiaşi film vedeta a optat pentru un costum alb Gucci şi pantofi Jimmy Choo.

Tot pentru o rochie nude a optat şi Naomi Watts, însă aparţinând brandului Marchesa. Aceasta i-a însoţit pe partenerul său, Liev Schreiber (în Ermenegildo Zegna) şi pe Kate Hudson la premiera filmului The Reluctant Fundamentalist.

Tot la premiera filmului menţionat mai sus au mai luat parte şi actriţa şi modelul polonez Kasia Smutniak, într-o rochie Valentino, prezentatoarea TV din Italia Fiammetta Cicogna, în Alberta Ferretti şi actriţa Violante Placido, tot  în Alberta Ferretti.

Senzaţia evenimentului de până acum a fost însă Laetitia Casta care a atras toate privirile cu rochia sa neagră transparentă Dolce & Gabbana.

Printre ţinutele alese de Laetitia la ediţia din anul acesta a Festivalului de la Veneţia se mai numără şi o rochie cu imprimeu floral Dolce & Gabbana, pe care a purtat-o alături de o pereche de pantofi Sergio Rossi.

Cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia va prezenta în premieră 18 filme din lumea întreagă.Ediţia de anul acesta îşi propune să readucă în lumina reflectoarelor istoria cinemaului şi cum poate fi aceasta conservată.

Evenimentul se va încheia pe 8 septembrie.


Categories: BlogModele, evenimente, moda, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Rochii la Festivalul de la Veneţia: modele îndrăznete şi transparente”

You must be logged in to post a comment.