Rochia argintie de seară

Tendinţa actuală în materie de preferinţe ale vedetelor pentru covorul roşu este argintiul şi dacă stam să le analizam ţinutele, tindem să le dam dreptate: cu această culoare nu poţi trece neobservată!

Miranda Kerr

Atuurile fizice ale manechinului Miranda Kerr au fost perfect scoase în evidenţă de o rochie Kaufmanfranco, ţinuta impecabilă fiind completată de bijuterii minimaliste semnate Jacob & Co.

rochii missgrey

Jessica Biel

Jessica Biel a obţinut aplauze din partea criticilor cu vestimentaţia ei pastel cu inserţii argintii, creaţie Chanel Couture, pe care a asortat-o cu bijuterii Tiffany & Co. Blue Book Collection. Stilul ireproşabil i-a fost accentuat şi de machiajul delicat, precum şi de coafura uşor retro.

Angelina Jolie

Şi Angelina Jolie a întors toate capetele cu fascinanta creaţie argintie Elie Saab Couture. Rochia, pe linia corpului, împodobită cu broderie cu mărgele şi paiete minuscule, i-a creat actriţei un aspect misterios, lucru accentuat şi de culoarea aleasă, care tindă să devină un must-have al acestui sezon.

Jennifer Garner

Jennifer Garner a arătat ca o divă a anilor ’20 în rochia ei Oscar de la Renta, de inspiraţie vintage, pe care a accesorizat-o cu pantofi Brian Atwood şi un clutch Oscar de la Renta “Goa.

Naomi Watts

Naomi Watts a demonstrat că atunci când ai stil şi gust nimic nu este prea mult. Actriţa a reuşit o combinaţie de zile mari între argintiul rochiei ei Tom Ford şi auriul bijuteriilor statement, mix foarte apreciat de critici.

Jennifer Lawrence

Când ai picioare ca Jennifer Lawrence ar fi păcat să nu le expui, aşa cum a făcut-o în creaţia Tom Ford de la Oscaruri. Ea a zguduit Premiile din acest an cu mini-ul împodobit cu paiete ce dădeau impresia de cioburi, la care a adăugat o pereche de sandale negre, pe gleznă şi un machiaj pronunţat. Apariţe sexy şi revigorantă!

Jessica Alba

Jessica Alba a devenit de mult favorita designerilor de modă pentru alegerile ei inspirate. Silueta feminină delicată i-a fost pusă în valoare perfect de creaţia Mary Katrantzou, o rochie bleu-ciel cu printuri argintii, care amintea de romanticii ani 1950. Lookul i-a fost completat de un machiaj neutru, plete ondulate, pantofi albi şi un clutch auriu Oroton “Freize”.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Rochia argintie de seară – must have”

You must be logged in to post a comment.