Sezonul de toamnă/iarnă 2012 – 2013 continuă una dintre cele mai apreciate tendinţe ale ultimei perioade, ţintele. Dacă apariţia timidă la început ridica sprâncenele criticilor, iată că acum ţintele sunt item-ul cel mai iubit de designerii marilor case de modă.

De la mereu inovatorul Christian Louboutin, la Christian Louboutin Valentino, Miu Miu,  Marc Jacobs sau Isabel Marant, brandurile de pretutindeni ne propun pentru ţinutele din acest sezon accesorii cu ţinte aplicate.

rochii missgrey

Elementul inedit al modelelor de încălţăminte din acest sfârşit de an este dat de diversitatea modelelor şi interpretărilor acestui motiv.

Dacă ţintele au început să fie aplicate mai întâi pe botine şi cizme, sugerând un aer rock-chic, veti remarca acum de la pantofi sport, tenişi, până la cele mai delicate modele de sandale, personalizate cu detalii metalice.

Astfel, puteti avea un stil vestimentar delicat şi romantic, dar în acelaşi timp să purtati o pereche de pantofi cu ţinte, cum sunt cei propuşi de Valentino, într-o nuanţă diafană de roz.

Pentru că temperaturile vor continua să scadă, va puteti  îndrepta atenţia către pantofii joşi tip slippers sau oxford, întrucât veti găsi o multitudine de modele.

Zilele obişnuite petrecute la birou nu trebuie să fie caracterizate de aceeaşi ţinută rigidă şi închisă la culoare. Pantofii cu tocul mediu, escarpini clasici, cu doar câteva ţinte aplicate în zona călcâiului şi a tocului sunt o variantă pe care o poţi lua în seamă pentru a va personaliza costumele office.

Modele de încălţăminte cele mai tentante şi inedite sunt cu siguranţă cele pentru ocaziile speciale, de seară.

Pantofii cu tocul înalt şi platformă sunt cei mai potriviţi pentru detaliile metalice aplicate. Aceştia pot fi purtaţi deopotrivă cu o pereche de jeans, dar şi cu rochii elegante de cocktail.

Puteti opta pentru o pereche de pumpşi clasici cu ţinte, alături de care să purtati nişte pantaloni pe corp cu talie înaltă şi un tricou sau o cămaşă cu mânecă lungă pentru zilele mai răcoroase.

Pentru o ţinută de efect, ideală pentru o seară în oraş, poartă botine negre cu ţinte şi o rochie deasupra genunchiului, uni , cu un cloche ce începe de la talie în jos.

 


Categories: BlogModele, moda, modele, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Pantofi cu ţinte – modele pentru toamnă/iarnă 2012 – 2013”

You must be logged in to post a comment.