Bustiera din denim – În vara 2012 bustierele sunt “in”, iar Asos are o propunere simplă pentru dumneavoastra şi uşor de purtat. Dacă nu îndrăzniti să o purtati simplu, o putetii încerca sub o bluză, cu un maieu transparent sau un cardigan pe deasupra.

Blugi casual – Nu ar trebui să lipsească din garderoba dumneavoastra o pereche de blugi casual în care să va simtiti atât sexy, cât şi confortabil în zilele când nu ştiti cu ce sa va îmbracati. Lee Cooper va propune în acest sezon o pereche de skinny jeans într-o culoare închisă care se potriveşte în orice situaţie.

rochii missgrey

Blugi coloraţi – Dacă Isabel Marant  ne-a adus denim-ul în degrade pe salopete, nu avea cum să nu îşi ducă talentul mai departe şi astfel au luat naştere pantalonii culoraţi cu “patch-uri” în diferite nuanţe. Pentru o ieşire funky merită să îi încercati, dar nu uitati să îi suflecati.

Cămaşa din denim – Cămăşile sunt una dintre cele mai senzuale tendinţe pentru femei, fie că sunt de inspiraţie masculină, fie că sunt legate în talie ca propunerea Daniell Scutt. Această ţinută mi se pare atât elegantă, cât şi casual şi uşor glam cu accesoriul auriu. Nu credeati că este posibil să le aveti pe toate, nu e aşa?

Fusta din denim – Lasati fustele scurte din denim pentru adolescente şi optati pentru o fustă vintage, lungă ca cea Balmain. Ca să păstrati atenţia orientată către fustă, mergeti pe ceva simplu în partea de sus, dar nu ignorati accesoriile punk sau metalice.

Pantaloni sexy, scurţi – Vara, la mare sau în club, Just Cavalli recomandă o pereche de pantaloni scurţi. Dacă va uitati prin magazine veti vedea că pantalonii scurţi vin în mai multe lungimi, aşa că alegeti-o pe cea care va avantajează.

Rochia din denim – Cu toate că nu este un element nou, ci a fost reintrodus în tendinţe, rochia din denim creată de Peter Jensen este şic, minimalistă şi respectă uşor chiar şi trend-ul peplum, nu credeti?

Salopeta din denim – În acest an, fiecare designer a luat un obiect vestimentar din denim şi l-a reinventat. Isabel Marant a optat pentru salopeta din denim, iar noi îi mulţumim. Puteti opta pentru o salopetă vintage, “de muncitor”, sau chiar pentru una în degrade ca cea din fotografie.


Categories: BlogModele, moda, noutati, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Opt modele de piese vestimentare din denim pentru vara asta”

You must be logged in to post a comment.