Bretonul în formă de inimioară,

Inimioarele făcute din propria podoabă capilară cuceresc reţelele sociale. Nu numai doamnele şi domnişoarele îşi aranjează şuviţele de păr în formă de inimă, ci şi bărbaţii din Coreea de Sud, ţară unde această modă a luat amploare.

Cu cât este mai reuşită inimioara obţinută graţie cârlionţilor aranjaţi cu grijă, cu atât cresc şansele ca fotografia postată online să primească mai multe aprecieri!

rochii missgrey

Kendall Jenner

Se pare că moda inimioarelor din păr ar fi fost inspirată de modelul amerincan Kendall Jenner, sora vitregă a vedetei de televiziune Kim Kardashian. Aceasta a postat pe o cunoscuta retea sociala pe contul sau o fotografie în care părul îi este aranjat astfel încât să formeze mai multe inimi.

Bretonul în formă de inimioară 0

Poza a strâns peste trei milioane de fani în timp record. Trendul numit „hateu aapmuhri“, care se traduce prin „breton în formă de inimă“, a făcut adepţi şi în rândul reprezentanţilor sexului puternic, bărbaţi în toată firea fiind pasionaţi de bizara modă capilară.

Bretonul în formă de inimioară 1

Se pare că moda inimioarelor din păr ar fi fost inspirată de modelul amerinca Kendall Jenner, sora vitregă a vedetei de televiziune Kim Kardashian.

Bretonul în formă de inimioară


Categories: BlogModele, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


25 Comments, Comment or Ping

Reply to “O noua moda: bretonul în formă de inimioară”

You must be logged in to post a comment.