Săptămâna Modei de la New York, eveniment care s-a incheiat ieri, a fost umbrită pentru scurt timp de anunţarea manechinelor care vor defila în spectacolul organizat de cunoscuta casă de modă la fiecare sfârşit de an.

Supermodelele Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Karlie Kloss, Doutzen Kroes şi Behati Prinsloo sunt îngerii aleşi să încânte privirile la 10 decembrie, în cadrul spectacolului elaborat pe care Victoria`s Secret îl pregăteşte an de an, show care va fi transmis de postul american de televiziune CBS.

rochii missgrey

Celor opt manechine principale ale defilării este posibil să li se alăture Cara Delevingne şi Jourdan Dunn, unele dintre cele mai în vogă modele ale momentului, acestea fiind incluse şi în prezentarea de anul trecut, dar fără a fi deocamdată ridicate la rangul de înger oficial Victoria’s Secret.

Marea absentă de anul acesta va fi Miranda Kerr, care a anunţat la începutul acestui an că părăseşte echipa Victoria’s Secret pentru a se concentra pe viaţa de familie.

Revista Vogue a prezentat şi câteva desene care oferă o idee despre ţinutele provocatoare ce vor fi prezentate pe podium, urmând ca în luna octombrie să fie anunţate şi alte detalii din culise show-ului.

Chiar dacă nu s-a oferit niciun indiciu despre artiştii care vor cânta pe scena Victoria’s Secret, aşteptările tuturor sunt mari, devreme ce anul trecut au fost invitaţi Rihanna şi Justin Bieber. Conform unor surse neoficiale, în cărţi s-ar afla formaţia britanică de muzică pop One Direction, băieţii fiind consideraţi de fanii din întreaga lume urmaşii legendarei trupe Rolling Stone.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


33 Comments, Comment or Ping

Reply to “Noutati din moda : Victoria’s Secret şi-a ales „îngerii“ sexy pentru celebrul show din decembrie”

You must be logged in to post a comment.