Brand-ul spaniol, Bershka, este plin de idei creative în noul sezon, unul care pare să aducă mari schimbări în felul cum ne-a obişnuit până acum magazinul cu haine fresh, tinereşti, elegante şi, pe alocuri, chiar glamour. Dacă va doriti elemente şic în garderoba pentru toamna 2012, optati pentru Bershka.

Hainele Bershka mi s-au părut mereu confortabile şi familiare, din materiale de bună calitate şi la preţuri pentru toate buzunarele. În sezonul toamnă-iarnă 2012, label-ul ne aduce denim cu capse, jachete, blană artificială, colanţi imprimaţi, pantaloni scurţi, tricouri, obiecte croşetate şi accesorii carevai vor întregi look-urile stylish de toamnă.

rochii missgrey

Când vine vorba despre încălţăminte, în noul sezon, mergi pe cizmele până la gleznă, care pot fi purtate atât la o ţinută sport, cât şi la una cu o rochie, pentru un vibe rockish.

Este greu să va alegeti elementele „must have” când a-ti fost invadată de atâtea campanaii cu colecţii fabuloase, însă trebuie să recunoasteti că toamna mohorâtă şi gri nu mai pare atât de înfricoşătoare. Ieşiti din zona de confort şi cu siguranţă veti găsi inspiraţia de care aveti nevoie.

Fotografiile pentru campania Bershka din aceasta toamna  au fost făcute de Mark Hunter, cunoscut în lumea haute couture şi cea a celebrităţilor ca, Cobra Snake.


Categories: BlogModele, evenimente, lansari, moda, noutati, tendinte

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Noile modele de la Bershka pentru toamna 2012”

You must be logged in to post a comment.