Manechinul originar din Tulcea, care s-a remarcat în România după ce a fost imaginea colecţiilor Cruise 2011 şi Asmara, lansate de designerul Mirela Stelea, a semnat un contract cu vestitul brand internaţional Guess.

Tulceanca a pozat deja pentru campania oficială de costume de baie şi cea de jeans, iar fotografiile oficiale vor fi curând montate pe panouri publicitare din Statele Unite ale Americii şi Europa în aceasta primavară.

rochii missgrey

Alături de Nicoleta Vaculov, în campanie au fost cooptate şi alte modele, printre care Daniella Knudson, Olivia Greenfield, Samantha Hoopes şi Gui Fedrizzi.

 

Sedinţa foto a fost făcută pe o plajă din California, iar eforturile Nicoletei au fost apreciate de Paul Marciano, co-fondatorul Guess, care i-a scris un mesaj româncei mulţumindu-i pentru colaborare.

“Cele două campanii urmează să apară în Europa şi în Statele Unite ale Americii. Colaborez cu o agenţie de modele din New York. Nu are legătură cu România”, a declarat Nicoleta Vaculov.

Se pare că manechinul român o să apară şi într-un pictorial pentru FHM Marea Britanie. Nicoleta Vaculov locuieste în prezent la New York unde colaborează cu o agenţie de modele de peste ocean.

În vara lui 2011, Nicoleta Vaculov a pozat pe un iaht, în largul Mării Negre, pentru campania de promovare a primelor colecţii semnate Mirela Stelea, purtând rochii şi caftane din linia vestimentară Cruise.

În luna februarie a anului urmator, manechinul a continuat colaborarea cu soţia fostului portar al Naţionalei de fotbal a României, pentru colecţia de rochii de cocktail „Asmara by Mirela Stelea”.

 

„Nicoleta mi-a atras atenţia de prima dată când am văzut-o. Ţin minte că am avut atunci de ales între 15 modele. Toate erau frumoase, însă Nicoleta avea acel ceva, acea senzualitate şi voluptate de care aveam nevoie. Am lucrat foarte bine, foarte lejer cu ea. Nicoleta s-a comportat de fiecare dată ca un profesionist. Nu este de mirare că acum lucrează cu Guess. O felicit şi îi urez mult succes pe mai departe!”, a declarat designerul Mirela Stelea.

 


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Nicoleta Vaculov, noua imagine Guess la nivel internaţional”

You must be logged in to post a comment.