Dacă sora sa, Penelope Cruz, este imaginea calendarului Campari, Monica are oportunitatea de a arăta cât poate să fie de senzuală o femeie cu sângele latin în cea mai recentă campanie Agent Provocateur pentru toamna 2012.
Provocatoare, senzuală, cu un chip fresh, Monica Cruz a cucerit întreaga lume cu posturile incendiare şi al său posterior în campania pentru lenjerie intimă, Agent Provocateur. Pe principiul “show your true self”, Monica joacă un rol glamour, misterios şi chiar “dark”.

Femeia Agent Provocateur pentru toamna 2012 este un personaj enigmatic, a carei adevărată imagine este scoasă în evidenţă de un aparat de fotografiat magic. Astfel ea îşi arată senzualitatea interioară, uluieşte şi vrăjeşte cu lenjerie de lux.
Campania poartă denumirea “Wilhelmina: Show your true self”, iar dansatoarea în vârstă de 35 de ani ne uimeşte cu ale sale forme care s-au păstrat ca în tinereţe, dacă nu şi mai frumoase.

rochii missgrey

Directorul de creaţie al brand-ului Agent Provocateur, Sarah Shotton, a spus despre această campanie de o frumuseţe “bântuitoare”:
“Îmi doream să fie romantică şi gotică, aşa că este uşor întunecată, dar destul de frumoasă. Este nostalgică, dar fidelă brand-ului, în culori închise ca roşu sau mov. (Campania) Este plasată într-un loc cu influenţe gotice, care prinde viaţă datorită vitalităţii Monicăi. Monica este alegerea perfectă pentru Agent Provocateur, ştie că este sexy şi este împuternicită de propria senzualitate.”


Categories: BlogModele, evenimente, lansari, moda, modele, noutati, tendinte

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


28 Comments, Comment or Ping

Reply to “Monica Cruz pentru campania Agent Provocateur: modele senzuale si sexy”

You must be logged in to post a comment.