Giorgio Armani insusi a zburat la Hong Kong impreuna cu fotograful Alasdair McLellan pentru a superviza realizarea campaniei foto dedicate colectiei primavara/vara 2012.
Setul de imagini, realizat in alb si negru si stilizat impecabil, suprinde perfect eleganta atemporala si fluiditatea creatiilor.

Iata cum este descrisa colectia, conform unui comunicat oficial: “Un joc de culori care realizeaza un sens nou si distinctiv al profunzimii. O meditatie asupra semnificatiei liniei, siluetei si graficii – elemente care definesc ecuatia care face legatura intre substanta si abis. O reflectare asupra dialogului dintre moda, trenduri actuale si talent artistic contemporan”.

rochii missgrey

Realizate in stilul minimal si grafic caracteristice casei de moda, piesele vestimentare complimenteaza orice tip de silueta si, datorita taieturilor clasice, pot fi foarte usor combinate cu alte tinute.

Forme
Jachetele au taieturi masculine dar linia umerilor este delicata si feminina. Rochiile si fustele sunt mai lungi, variind intre lungimi pana la jumatatea genunchiului si pana la jumatatea gambei. Mai scurte in spate, mai lungi in fata – au un aer nonsalant si gratios. Pantalonii, lejeri pe solduri, au un tiv special pentru a crea impresia de picioare lungi si zvelte.

Culori
Alb, negru si diferite nuante de verde, albastru azur si roz pastel.

Accesorii
Genti maxi clasice sau din piele de reptile. Pentru o nota de neodesign exista un colier din plexiglas rigid, care repeta laitmotivul colectiei: alb si negru. 

 


Categories: lansari, moda, modele, noutati, tendinte

Tags: , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Modele elegante si atemporale – colectia cea mai recenta a Casei Armani”

You must be logged in to post a comment.