Marea escapadă a verii 2012 se lasă aşteptată, însă asta înseamnă mai mult timp pentru ca sa va alegeti ţinutele perfecte pentru plajă. Fie că plecati la mare, la munte, pe o insulă, într-un resort sau chiar într-o croazieră, iata cateva tinute “must have” ale noului sezon.
Pe lângă costumele de baie în tendinţe pentru vara 2012, nu uitati că accesoriile sunt un “must” chiar şi în vacanţă. Puteti opta pentru ochelari mari, bijuterii opulente, de preferat în culori neon sau metalice şi plicuri şic.

Dacă nu sunteti genul care la plajă merge pe simplu – un costum de baie cu un pareo pe deasupra şi pe confortabil – o pereche de pantaloni scurţi şi un maieu, atunci puteti allege  una dintre tendinţele următoare :

rochii missgrey

 

Tinuta “fetis”

Agent Provocateur va propune o ţinută uşor fetiş în vara 2012. Dacă la plajă mergeti pe o ţinută sexy, atunci nu aveti cum să dai greş cu look-ul de mai sus. Aveti grijă totuşi să nu va bronzati cu atâtea dungi.

Ţinuta elegantă

Multe femei, mai ales cele mai “sobre”, chiar şi atunci când merg la plajă, preferă să opteze pentru look-uri elegante, dar confortabile. Ţinuta galbenă cu accesorii metalice este perfectă pentru acest sezon. Nu trebuie să va temeti de combinaţia auriu-argintiu.

Ţinuta glamour

Dacă în planul acestei veri se află o vacanţă într-un resort sau o croazieră, atunci ţinutele glamour, cu paiete sunt un “must”. Puteti să va alcătuiti un look complet glam-glam sau puteti opta pentru o bluză simplă, albă, cu aplicaţii aurii pe decolteu.

Tinuta hippie/reggae/indie

Vara nu are farmec , respectiv vacanţă la mare, fără câteva imprimeuri American-Indian sau accesorii cu franjuri – fie geantă, fie sandale. Look-urile hippie sunt feminine şi degajă acel aer boem pe care ar trebui să îl ai în timpul liber.

Ţinuta “sportish”

Daca nu doriti  un stil elegant,puteti opta pentru ţinute curate, “sportish”. Diane von Furstenberg este propunerea ideală pentru ţinuta sport: pantaloni delicaţi din dantelă, maieu la baza gâtului cu găurele de un alb imaculat şi sandale colorate pentru că totuşi este vară şi asta înseamnă multe culori!

Ţinuta neon-funky

Nu este de lasat de o parte nici tinuta in culori electrice-neon, care merge perfect atât ziua, cât şi seara la o plimbare romantică pe plajă. Fie optati pentru un look ca cel propus de J.Crew “all neon”, fie optati pentru o pereche de pantaloni cu nuanţe fuchsia cu galben puternic.


Categories: BlogModele, moda, modele, noutati, tendinte

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Modele de tinute şic de plajă – Resort vara 2012”

You must be logged in to post a comment.