Cu ocazia galei MTV Europe Music Awards 2012, desfăşurată duminică seara în Frankfurt, Germania, artiştii şi invitaţii au uimit din nou cu ţinutele lor, una dintre cele mai comentate apariţii fiind prezentatoarea ceremoniei, Heidi Klum, care a schimbat şase vestimentaţii pe parcursul show-ului.

Inainte să dea startul ceremoniei, Klum a anunţat că va apărea în vestimentaţii diverse: “Am şase ţinute diferite de la Versace care îmi plac foarte mult şi cred că pentru un eveniment ca premiile MTV pot să mă distrez mai mult de obicei, pot fi puţin mai sexy, puţin mai rock’n’roll.”

rochii missgrey

Prima rochie a modelului a atras atenţia tuturor, fiind catalogată în presă drept “scoţând destul de mult la iveală”. De culoare albastru combinat cu auriu, rochia lungă era prinsă cu şireturi în faţă şi i-a lăsat piciorul stâng în întregime la vedere.

Printre câştigătorii serii s-au numărat Taylor Swift, Psy, Justin Bieber, Carly Rae Jepsen, Lana Del Rey, David Guetta şi Linkin Park.

Nominalizată la cinci categorii de premii, artista americană de muzică country Taylor Swift a obţinut trofeele pentru cea mai bună cântăreaţă, cea mai bună interpretare live şi cel mai bun look.

Unul dintre cei mai populari artişti ai serii a fost Psy, al cărui hit “Gangnam Style” a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip. Psy, prezent la eveniment, a devenit primul artist sud-coreean care a cântat la celebra gală.

Justin Bieber a obţinut şi el trei premii, pentru cel mai bun cântăreţ, cel mai bun artist pop şi cel mai bun concert.

Compatrioata sa Carly Rae Jepsen a plecat acasă cu premiile pentru cel mai bun cântec (“Call Me Maybe”) şi premiul pentru cea mai bună speranţă (Best Push).

Pe lângă Psy, la gala MTV Europe Music Awards 2012 au mai cântat Swift, Alicia Keys, deţinătoare a 14 premii Grammy, Killers, No Doubt şi Jepsen.

La aceeaşi gală au mai fost premiaţi: One Direction (cei mai mulţi fani, cel mai bun debut), Nicki Minaj (cel mai bun artist hip-hop), David Guetta (cel mai bun artist electronic), Han Geng (cea mai bun artist global), Lana Del Rey (cel mai bun artist alternativ), Linkin Park (cel mai bun artist rock).


Categories: BlogModele, evenimente, moda, modele, noutati, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


36 Comments, Comment or Ping

Reply to “Modele de rochii pe covorul rosu la Gala MTV Europe Music Awards 2012”

You must be logged in to post a comment.