Este interesanta ideea de a purta botine în sezonul cald. Din fericire, tendinţele în încălţăminte nu ocolesc niciodată capitolul botine în propunerile primăvară/vară!

Designerii de încălţăminte ne-au pregătit suficiente surprize pentru perioada următoare, astfel încât să putem jongla lejer între încălţămintea joasă, pantofi cu toc, sandale sau botine.

rochii missgrey

La capitolul botine, după cum ne-am obşnuit încă din sezoanele trecută, putem găsi modele de încălţăminte potrivite oricărui stil vestimentar. De la boho-chic la classy, de la minimalist la încărcat, propunerile acestui sezon nu va vor dezamăgi.

Pentru ţinutele casual, relaxate, puteti alege o pereche de botine joase. Pot fi unele până la gleznă sau un model cu lungime medie, deasupra gleznei. Iata ca inspiratie propunerile Chloe: botinele „Suzanna”, cu tocul mic de până la 4 cm, vârful ascuţit rotunjit, până la gleznă şi cu ţinte au făcut furori printre fashioniste. Alegeti un model asemănător şi purtati-le cu blugi skinny şi o cămaşă albă.

Alegeti o pereche de botine biker dacă va place stilul şi purtati-le cu pantaloni scurţi şi maieuri maxi. Le veti găsi în majoritatea magazinelor de profil.

Botinele de vară cu tocul mediu, ideale pentru agitaţia din oraş şi potrivite atât unor zile petrecute la serviciu (bineînteles, daca va permite codul vestimentar), cât şi timpului liber, vin într-o varietate de modele. Puteti opta pentru o pereche de botine brodate cu motive florale, din piele întoarsă, pentru o ţinută country chic.

Unul dintre cele mai cool modele de botine rămâne cel cu talpă ortopedică şi cu vârful ascuţit, inspirat din colecţiile Isabel Marant din anii trecuţi. Alegeti o pereche asemănătoare şi purtati-o cu rochii lejere, din materiale vaporoase, ideale pentru vară.

Pentru serile de vară, alegeti o pereche de botine cu tocul foarte înalt, decupate. Asortati-le cu o rochie pe corp, uni, într-o culoare neutră. Puteti miza pe un look all black, atât de bine apreciat indiferent de perioada anului. Pentru un plus de inventivitate, este potrivit un model ce are detalii transparente, fie din plexiglass, fie din plasă.


Categories: BlogModele, moda, modele, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


102 Comments, Comment or Ping

Reply to “Modele de botine estivale în tendinţe”

You must be logged in to post a comment.