A trecut mai bine de o decada de cand Chanel a prezentat ultima sa colectie la New York. Acum, brand-ul s-a intors in orasul care „nu doarme niciodata” si a surprins publicul cu un show exceptional, inspirat din moda Egiptului Antic.

Karl Lagerfeld a ales Muzeul Metropolitan de Arta din New York pentru a-si prezenta cea mai noua colectie. Mai exact, un templu egiptean antic din interiorul muzeului a devenit podium pentru modelele selectate. Colectia a fost dominata de culori metalice si de texturi inspirate din moda Egiptului Antic. Abundenta auriului a fost naucitoare, iar accesoriile masive au completat perfect tinutele.

rochii missgrey

Pharrell a fost invitatul surpriza al show-ului. El a defilat intr-o tinuta aurie din cap pana in picioare si arata exact ca un faraon al Egiptului antic.

Vedetele care au participat la acest eveniment au fost de top. printre ele s-au numarat: Lily-Rose Depp, Christy Turlington Burns, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Margot Robbie, Diane Kruger, Blake Lively, Sofia Coppola, Helena Christensen, Rinko Kikuchi si Julianne Moore.

 


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Moda inspirata din Egiptul Antic in noul show Chanel”

You must be logged in to post a comment.