Melania-trrump-poarta-Hervé-Pierre-la-balul-de-inaugurare

Melania-trrump-poarta-Hervé-Pierre-la-balul-de-inaugurare 1

După ceremonia de inaugurare a noului președinte, Donald Trump, a urmat tradiționalul bal de inaugurare, care a avut loc vineri seara, la Washington. Melania și Donald Trump au dansat pe celebra melodie a lui Frank Sinatra, My Way, iar noul președinte nu s-a putut abține să nu fredoneze versurile.

Mealnia

Melania 2

Dacă ce pentru ținuta de zi Melania a ales un costum Ralph Lauren, pentru cea de seară a optat pentru o rochie cu umerii goi și șliț adânc, creația aparținând lui Hervé Pierre, fost director creativ al casei de modă Carolina Herrrera.
In aceasta rochie Melania a oferit si primul dans alaturi de sotul ei, sub privirile tututor invitatilor de la eveniment si ale telespectatorilor din intreaga lume.

rochii missgrey

Mealnia Trump in rochie Reem Acra

Cu o seara inainte, la Indiana Society Ball, Melania si-a facut aparitia purtand o noua creatie vestimentara exceptionala: o rochie Reem Acra, in culoarea sampaniei.

Ivanka

Ivanka 1

Ivanka 2

La randul sau, Ivanka Trump, fiica cea mare a lui Donald Trump, a impresionat audienta de la Balul Inaugural purtand o rochie Oscar de la Renta, din tulle in nuanta nude, cu mii de aplicatii glitter.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


20 Comments, Comment or Ping

Reply to “Melania Trump la balul de inaugurare”

You must be logged in to post a comment.