Manichiura de Revelion este un aspect ce nu trebuie nicidecum neglijat atunci cand decidem sa avem un look bine pus la punct pentru petrecerea dintre ani.

Dupa ce v-ati ales tinuta de petrecere, coafura si machiajul, nu va mai ramane decat sa alegeti din stilurile preferate de modele de unghii pentru iarna pentru a avea unghii perfecte!

rochii missgrey

Iata ca inspiratie cateva stiluri usor de realizat  pentru manichiura de Revelion, gandite in raport cu tinutele cele mai populare pentru 2012-2013, ce sigur nu vor lipsi de la petrecere!

Tendintele in materie de unghii de petrecere pentru iarna 2012-2013 se bazeaza pe accente metalice, mult sclipici si opulenta anilor disco, in acord perfect cu accesoriile de petrecere si cu detaliile propuse si de marile case de moda – paiete, decoratiuni complicate, printuri sau insertii metalice.

 

In contrast cu duritatea acestor modele de unghii metalice, tendintele ne pun la dispozitie si un stil mult mai feminin, clasic, prin manichiura vintage ce a readus in atentie lungimea si forma de unghie ovala, lipsita de rigiditate.

Pentru aceasta din urma, vom continua sa ne raportam la diferite nuante de rosu – de la clasic pana la grena – pentru a le asorta cu o LBD si cu un ruj rosu efervescent.

Daca combinatia este prea puternica pentru gustul dumneavoastra, optati pentru o nuanta nude, revigorata in cel mai cool mod cu un nail art simplu, realizat cu lac negru. Pornind tot de la o baza nude, puteti opta pentru manichiura French inversata, pentru manichiura de tip reptila sau pentru aplicatii de unghii false lungi si transparente, deasupra unghiilor tale scurte, lacuite in prealabil cu alb.

Pentru visatoare, manichiura Galaxy va conferi dinamica perfecta pentru cea mai frumoasa petrecere de Revelion din Univers. Aveti libertatea de a combina particule stralucitoare de diferite dimensiuni, pete albe, rosii si albastre, precum si accente metalice.

Acelea dintre voi care au ramas adeptele stilului monocromatic puteti alege una dintre cele mai in voga nuante de lacuri de unghii ale momentului. Lavanda, bejul, pruna, nuanta camel, tonurile de gri, verde, albastru si rosu sunt in tendinte si vor arata excelent alaturi de tinuta ta de Revelion.


Categories: BlogModele, evenimente, modele, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


128 Comments, Comment or Ping

Reply to “Manichiura de Revelion – modele de unghii pentru petrecere”

You must be logged in to post a comment.