Madonna va lansa foarte curand propriul brand de produse cosmetice. Se va numi MDNA Skin și va include și produse dedicate diverselor tipuri și culori de piele. În schimb, se pregătește să extindă linia și cu produse dedicate bărbaților.

„Folosesc aceste produse zi de zi. Pe unele atunci când nu port machiaj și nu sunt pe scenă, pe altele ca bază pentru make-up astfel încât pielea să arate foarte bine în lumina reflectoarelor. Am dezvoltat această gamă prima dată doar pentru mine, dar am simțit că este perfectă pentru toată lumea. Copiii mei o folosesc deja, prietenii, la fel”, spune artista.

rochii missgrey

Produsul favorit al vedetei este Eye Mask, masca pentru conturul ochilor, ce ajută ca pielea din acea zonă să fie fină și întinsă.

„Obișnuiesc să form cu fața în jos, astfel că de fiecare dată mă trezesc cu ochii umflați. De asta îmi aplic masca, ținută înainte în frigider. O aplic cu câteva minute înainte să mă ridic din pat. Masca rece reduce inflamația, iar serumul are acid hialuronic”, adaugă vedeta.

Chrome Clay Mask și The Rose Mist vor fi disponibile in magazinele de profil si online începând cu 26 septembrie și vor avea prețuri ce pornesc de la 50 de dolari și ajung până la 600 de dolari.


Categories: BlogModele, lansari, moda, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Madonna lansează produse de beauty – MDNA Skin”

You must be logged in to post a comment.