Boyfriend jeans a fost o tendinţă constantă în ultimii doi ani, însă ei sunt readuşi în vogă datorită vedetelor precum Gwen Stefani, Katie Holmes, Jessica Alba, Kate Bosworth şi chiar Sarah Jessica Parker, care i-au ridicat la rangul de “must have”. O femeie deţine în garderobă în jur de şapte perechi de blugi, dintre care poartă patru, iar printre aceste modele se află şi cel casual, mai larg.

Blugii care par împrumutaţi din garderoba iubitului, adică acele modele mai largi, „baggy”, sunt o tendinţă modernă care, însă, ne duce cu gândul la stilul retro al femeilor din anii ’50. Ei nu sunt un obiect vestimentar elegant, însă sunt versatili, iar cu o pereche de pantofi statement şi bijuterii aurii look-ul se transformă imediat într-unul glamour.

rochii missgrey

Multe femei nu ştiu cum să poarte acest model de blugi, deoarece cred că nu pune în evidenţă nimic, însă ei sunt perfecţi pentru o zi relaxantă de vară şi atunci când ai multe drumuri prin oraş – Denise Richards îi adoră tocmai pentru acest detaliu. Femeile înalte sunt adeptele acestei tendinţe denim pentru vară, însă şi vedete precum Rachel Bilson – 157 centimetri – o adoptă cu succes.

Oricât de masculini sunt aceşti blugi, nu ai cum să negi faptul că oferă unei femei o alură specială, o combinaţie de şic fără effort şi sunt extrem de confortabili. Fie că aveti o siluetă androgină, fie că va mândriti cu forme voluptoase, boyfriend jeans va transformă într-un model „off-duty”.

Chiar dacă nu va aşteptati, unele modele de boyfriend jeans va pot pune posteriorul în evidenţă. Dacă va doriti un vibe sexy, Gwen Stefani şi Gwyneth Paltrow sunt style icon-uri de urmat.

Un element stilistic pe care trebuie să îl luati în considerare, este să îi întorceti o dată sau de câte ori simţiti nevoia – ei scurtează piciorul oricum. Pentru ca o pereche de boyfriend jeans să va avantajeze ei trebuie să fie largi, însă uşor cambraţi în jurul şoldurilor, trebuie să fie înguşti, conici pe picior, iar dacă nu vreti să va scurteze prea mult piciorul, trebuie să fie întorsi maximum un centimetru deasupra gleznei.

Boyfriend jeans nu mai înseamnă un model clasic, cu două numere mai mari sau o pereche împrumutată, deşi puteti opta şi pentru un astfel de look. Dacă ţineti la estetică, respectati regulile de mai sus şi, în plus, trebuie să ştiti că cei rupţi rămân pentru weekend, iar cei închişi la culoare pot fi purtaţi şi la birou.

În final, nu uitati de accesorii, de preferat glamour pentru evenimente sau look-ul la birou şi asortaţi cu tenişi pentru timpul liber. La capitolul bluze, pentru combinaţii inedite, o varianta ar fii sa optati pentru culoarea roşu!


Categories: BlogModele, item vestimentar, moda, noutati, tendinte

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


One Comment, Comment or Ping

Reply to “Look in tendinte: boyfriend jeans şi bluze modele feminine”

You must be logged in to post a comment.