kate rochie de seara

Vineri seara, Kate și Prințul Wiliam au ajuns pe tărâm francez, la invitația oficialităților pariziene. Aceasta este prima vizită oficială a Ducelui de Cambridge după moartea mamei sale, din august 1997, când aceasta a fost ucisă într-un accident rutier.

Ducii de Cambridge au fost invitații de onoare la o recepție ce a avut loc, vineri, la Ambasada Britanică din Paris. Purtând ținute elegante, Kate și William le-au făcut o impresie deosebită invitaților de seamă de la acea recepție.

rochii missgrey

Kate

Toți ochii au fost ațintiți asupra lui Kate, care a purtat o superbă rochie midi, din dantelă neagră, semnată Alexander McQueen, cu această ocazie. Își accesorizase ținuta cu pantofi Gianvito Rossi, cu o curea de piele stylish și cu o pereche de cercei perlă. Cât despre hairstyle și make-up, Kate a avut grijă ca totul să fie în perfectă concordanță cu ocazia și locația. William, pe de altă parte, a ales să poarte un costum bleumarin, la care a potrivit o cravată albastră.

discurs

Ce doi soți au zâmbit cordial și le-au mulțumit gazdelor pentru primire. Ulterior, cei doi au luat parte și la o gală organizată în cinstea lor, în cadrul căreia viitorul rege a susținut un discurs puternic despre luptele în care au fost implicate ambele țări, despre atacurile teroriste și despre sentimentele lui vizavi de Franța, evitând să vorbească despre tragicul eveniment ce a avut loc în urmă cu 20 de ani în Paris, când și-a pierdut mama.

Kate si William

La această gală, Kate a schimbat rochia midi, din dantelă, cu o superbă rochie lungă, într-o nuanță metalică, care i-a urmat perfect linia corpului. Și William a optat pentru un outfit mult mai formal, schimbând costumul anterior purtat cu un tuxedo clasic.

Kate și Prințul Wiliam


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


34 Comments, Comment or Ping

Reply to “Kate și William pe tărâm francez”

You must be logged in to post a comment.