La scurta vreme dupa ce au facut furori in presa internationala cu logodna lor, Jennifer Lopez si Alex Rodriguez pozeaza acum impreuna in noua campanie pentru ochelari de soare Quay Australia.

Jennifer Lopez este de multa vreme fan declarat al ochelarilor de soare semnati Quay, iar logonicul ei s-a lasat si el cucerit de accesoriile cool.

rochii missgrey

Brand-ul Quay Australia lanseaza acum cea mai noua colectie de ochelari de soare, atat pentru barbati, cat si pentru femei, iar Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au acceptat sa pozeze pentru campania publicitara.

Colectia pentru femei poarta denumirea QUAY x JLO si ofera diferite modele de ochelari, de la aviator si pana la ochi de pisica, in vreme ce colectia pentru barbati se numeste QUAY x AROD.

Îmbrăcată într-un „white suit”, Jennifer Lopez a fost mai sexy ca oricând. Curioşi cine i-a semnat ţinuta?! Styland este brandul românesc care a convins-o pe artistă prin piesele lui stylish. În şedinţa foto respectivă, J.Lo poarta o pereche de pantaloni palazzo, cu talie înaltă şi un top alb!


Categories: BlogModele, evenimente, lansari, moda, modele, noutati, stil, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Jennifer Lopez si Alex Rodriguez in noua campanie pentru ochelari de soare Quay Australia”

You must be logged in to post a comment.