Dupa ce si-a facut cont pe TikTok la 82 de ani si a aratat lumii ca inca se pricepe de minune la aerobic, Jane Fonda lanseaza acum o colectie de treninguri caritabile!

In aceasta perioada de izolare la domiciliu, hainele confortabile de stat in casa sunt la mare cautare. Asa se face ca Jane Fonda lanseaza o colectie de treninguri caritabile. Au detalii in culorile curcubeului si sunt marcate cu numele ”Fonda”.

rochii missgrey

Treningurile lansate de Jane Fonda sunt scoase la vanzare. Toate incasarile obtinute in urma vanzarilor vor fi donate. Acestea vor merge catre fundatia actritei ce are ca scop constientizarea de catre politicieni a impactului schimbarilor climatice asupra mediului. De asemenea, catre organizatia care cere salarii minime pentru toti muncitorii afectati de pandemia COVID-19.

Recent, Jane Fonda si-a facut cont pe TikTok la 82 de ani. In amintirea vremurilor in care casetele cu Jane Fonda facand aerobic erau la mare moda, actrita a ales ca prima sa postare de pe TikTok sa fie una in care face… aerobic! Vedeta a postat pe reteaua de socializare un filmulet demonstrativ realizat chiar in intimitatea casei sale.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Jane Fonda lanseaza colectie de treninguri caritabile”

You must be logged in to post a comment.