Heidi Klum, Iman si Chiling Lin

Heidi Klum, Iman si Chiling Lin au facut o adevarata pasiune pentru o rochie din colectia lui Michael Kors si nu au mai tinut cont ca aceasta mai fusese purata si la alte evenimente mondene.

Heidi Klum, Iman si Chiling Lin in aceeasi rochie

Chiar daca este vorba despre aceeasi rochie, modul in care cele trei vedete au ales sa o poarte este total diferit.

rochii missgrey

Heidi Klum

Heidi Klum a venit imbracata in creatia Michael Kors la un eveniment caritabil, iar aparitia ei a fost de un rafinament aparte. Fostul manechin si-a asortat rochia cu fanta laterala cu o centura lata din piele, statement, dar si cu sandale din colectia aceluiasi designer, model “Fariha”. Bijuteriile discrete, minimaliste, au completat un look desavarsit.

Iman

La cei 59 de ani pe care ii are, Iman si-a pastrat farmecul, dar si silueta din perioada de glorie, asa ca purtarea unei tinute de un chic desavarsit i se potriveste perfect. Sotia lui David Bowie a avut curajul de a nu tine cont de parerea asociatiilor de protectie a animalelor si a asociat frumoasei rochii maro o centura din piele de sarpe si un plic in acelasi ton. Pantofii cu bareta pe glezna au contribuit si ei la o aparitie de poveste.

Chiling Lin

Actrita si modelul taiwanez Chiling Lin a facut o impresie deosebita la inaugurarea unui nou magazin Michael Kors, cand a ales sa poarte creatia plisata, de culoarea nucsoarei. Si ea a incercat sa-i calce pe urme lui Iman, afisand o curea si un plic din piele, insa sandalele cu platforma au fost elementele tinutei care nu s-au prea incadrat in peisaj.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, stil, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Heidi Klum, Iman si Chiling Lin in aceeasi rochie!”

You must be logged in to post a comment.