Jennifer Lopez a fost atractia serii la un eveniment la care au paricipat unele dintre cele mai frumoase celebritati din lumea filmului si a muzicii. La Governors Awards, diva latino aproape ca nu a avut rivala. Poate doar Dakota Johnson si Charlize Theron sa se fi ridicat la nivelul lui J.L0.

J.Lo a stralucit intr-o spectaculoasa rochie galbena cu umerii goi, care a transformat-o in cea mai fotografiata vedeta a serii. Diva latino a impresionat si la capitolul coafura si accesorii: a avut un coc stilizat, cu impletituri, un colier superb si cercei din pietre pretioase.

rochii missgrey

Dakota Johnson a avut una dintre cele mai reusite aparitii din anul acesta, sexy si ingenua in acelasi timp. Vedeta din Fifty Shades a aratat impecabil intr-un outfit alb: a purtat un top care i-a acoperit doar bustul si o fusta lunga, de printesa. Machiajul i-a pus in valoare ochii superbi albastri.

Charlize Theron a bifat inca o aparitie reusita intr-o fusta alba, combinata cu un top simplu negru.

 

Si Scarlett Johansson a avut una dintre cele mai sexy aparitii de anul acesta, intr-o rochie in combinatie de negru cu auriu.


Categories: BlogModele, evenimente, moda, modele, noutati, stil, tendinte, top, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “GOVERNORS AWARDS 2019”

You must be logged in to post a comment.