A început o nouă ediție a Festivalului de Film de la Veneția și odată cu el și celebritățile și-au făcut apariția în cele mai chic ținute.

Cea de-a 74-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, organizată de La Biennale di Venezia a început în urmă cu cateva zile și ne va ține cu ochii ațintiți vreme de 11 zile. Ediția din acest an este prezentată de actorul italian Alessandro Borghi.

rochii missgrey

Festivalul a început cu proiecția filmului Downsizing, ce îi are pe Matt Damon şi Kristen Wiig în rolurile principale. Downsizing este unul din cele 21 de filme înscrise în competiția pentru marele premiu, Leul de Aur.

La ediția din acest an a Festivalului de Film de la Veneția, vor fi proiectate și Suburbicon, al șaselea film din cariera de regizor al lui George Clooney, Loving Pablo si thrillerul Mother!, semnat de Darren Aronofsky.

Robert Redford şi Jane Fonda vor fi recompensați cu trofee pentru întreaga carieră și, totodată, vor prezenta și filmul Our Souls at Night, o dramă originală Netflix, în care cei doi au rolurile principale.

Iata cele mai frumoase apariții ale starurilor pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția:


Categories: BlogModele, concursuri, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, stil, tendinte, top

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Festivalul de Film de la Veneţia 2017”

You must be logged in to post a comment.