Showul lui Beyonce de la renumitul festival Coachella a fost unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Si numai concertul sau a fost incendiar, ci si tinutele sale. Diva si-a respectat statutul de “regina” si a aparut imbracata ca Nefertiti.

Beyonce a deschis spectacolul de la Coachella cu o tinuta inspirata din Egiptul antic si cu o coroana care amintea de cea mai frumoasa regina egipteana, Nefertiti. Ea a stralucit la propriu in costumul compus dintr-un body auriu cu negru si o capa lunga in aceleasi culori. Accesoriile au fost un colier si cercei uriasi cu diamante.

rochii missgrey

Din punct de vedere muzical, una dintre surprizele serii a fost reunirea trupei Destiny’s Child.  Kelly Rowland si Michelle Williams au aparut pe scena alaturi de Beyonce si au cantat unele dintre cele mai cunoscute hituri ale lor.

Un alt moment asteptat si aplaudat de fani a fost cel in care Queen Bey a cantat alaturi de sotul sau, Jay-Z, melodia Deja-Vu.

Beyonce a schimbat pe parcursul serii cinci tinute. Toate au fost facute pe comanda, special pentru acest eveniment, de Olivier Rousteing de la Balmain. Rousteing i-a imbracat, de asemenea, pe cei 200 de dansatori de pe scena, dar si pe Kelly Rowland si Michelle Williams. Designerul a marturisit celor de la Vogue ca timp de cateva saptamani a muncit nonstop pentru ca totul sa iasa perfect. El a spus despre Beyonce ca este “o perfectionista”, care are o viziune aparte despre moda si muzica. De asemenea, a declarat ca a invatat multe din aceasta experienta. Rousteing participat inclusiv la repetitiile pentru showul de la festival.

 


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Diva Beyonce show incendiar la renumitul festival Coachella”

You must be logged in to post a comment.