Dave Gahan este, indiscutabil, unul dintre cei mai fashionable solisti care au condus vreodata o mare trupa – iar daca ai copilarit in anii 90 stii ca stilul sau slim&elegant era complet diferit de cel al rockstar-urilor obisnuite. Atat de diferit incat si-a pus amprenta pe coordonatele vestimentare ale multor alti cantareti ce au gasit inspiratie in aparitiile sale.

Asa ca acum, dupa ce show-ul Dior Homme pentru toamna-iarna s-a desfasurat pe un fundal sonor semnat Depeche Mode, unul dintre starurile campaniei brand-ului francez este chiar Dave Gahan. De altfel, directorul creativ al liniei pentru barbati de la Dior, Kris Van Assche, chiar a declarat ca perioada definita muzical de Enjoy the Silence, unul dintre hit-urile Depeche Mode, a fost cea care l-a influentat in procesul de creatie si care continua sa il inspire.

rochii missgrey

Aceasta campanie marcheaza aniversarea a zece ani petrecuti de Van Assche in fruntea Dior Homme. Alaturi de Dave Gahan, in imagini apare si actorul american Lucas Hedges modelul Dylan Roques si Christophe T Kint. Fotografiile au fost realizate de britanicul David Sims.

Gahan nu este primul muzician care apare intr-o campanie Dior Homme. Chiar sezonul trecut brand-ul francez i-a desemnat pe A$AP Rocky si Boy George sa reprezinte creatiile marcii.

Cat despre campania de acum, ea a fost realizata intr-un studio, cu protagonistii fotografiati pe un fundal pe care sunt lipite benzi purtand sloganul HARDIOR. “Trecand prin mai multe generatii si discipline, ei pun la cale o revolutie subversiva a stilului, care trece de clasicismul obisnuit pentru Dior”, spune un comunicat al brand-ului.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, moda, modele, noutati, stil, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


No Comments, Comment or Ping

Reply to “Dave Gahan – noua imagine Dior”

You must be logged in to post a comment.