Colecţia de primăvară vară a casei de modă Versace 1

Săptămâna modei haute couture de la Paris a fost deschisă de noua colecţie Versace, care a impresionat prin etalarea unor articole vestimentare luxase, demne de covorul roşu.

Colecţia de primăvară vară a casei de modă Versace 2

Pentru următoarele cinci zile, metropola franceză va deveni capitala internaţională a modei haute couture, unde cei mai importanţi designeri îşi vor putea expune ultimele creaţii. Startul a fost dat de colecţia de primăvară/vară a celebrei case de modă Versace.

rochii missgrey

Donatella Versace

Donatella Versace a prezentat o colecție plină de senzualitate care pune în valoare corpul feminin prin rochii de seară din satin sau dantelă ornate cu broderii, într-o paletă coloristică atent selecţionată.

Colecţia de primăvară vară a casei de modă Versace 3

Ţinutele, lucrate manual, s-au impus nu numai prin tăieturile geometrice, deosebit de senzuale, ci şi prin materialele folosite, de cea mai înaltă calitate.

Colecţia de primăvară vară a casei de modă Versace 4

În Saloanele Camerei de Comerț și Industrie de la Paris, actrițele americane Goldie Hawn, fiica sa Kate Hudson, Michelle Rodriguez sau cântăreața britanică Ellie Goulding s-au aflat în primele rânduri ale paradei oferite de Atelier Versace, aplândând colecţia luxoasă a Donatellei Versace.


Categories: BlogModele, evenimente, item vestimentar, lansari, moda, modele, noutati, tendinte, vocea modelelor

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«
»


26 Comments, Comment or Ping

Reply to “Colecţia de primăvară/vară a casei de modă Versace”

You must be logged in to post a comment.